BRÖLLOP

Välkomna till Axmar & Lilla Teatern för att fira er stora dag!


Er dag! 

Välkomna till Axmar för att fira er stora dag! Här finns ett flertal möjligheter för er som brudpar att skapa ett oförglömligt, vackert och personligt bröllop!

Vigseln

I Axmarområdet hittar ni ett flertal unika och vackra platser för en vigsel. I Axmar Bruk finns den engelska parken som i sig, med sina vackra gamla träd, broar, vattendrag, kanaler och dammar, skapar en fantastisk inramning till en vigsel. I Axmar Bruk finns även ett vackert litet lusthus och inte minst den magnifika Hyttan, som kan omvandlas till en sagolik fond för en vigsel.

I Axmarby finns den lilla stranden vid havet nere vid Kajen. Det finns även ett litet Missionshus mitt i byn. Självklart kan ni också hålla en vigselceremoni inne i själva teatern, eller i trädgården utanför! 

Vi hjälper er att hitta det alternativ som passar er bäst!

Bröllopsfesten 

Det är många brudpar som genom åren valt att förlägga sin bröllopfest i Lilla Teatern, f.d. Ordenshuset i Axmarby, och det är lätt att förstå varför. Efter den omsorgsfulla restaurering byggnaden genomgått är det en plats som inte bara är som skapt för bröllop, den är faktiskt skapad för just bröllop. Med en generös takhöjd, scen och läktare, finns ett universum av möjligheter för er bröllopsfest.

Bröllopsmiddagen - en bit av Axmarbrygga i Teatern!

I Lilla Teatern finns möjlighet för er som brudpar att själva arrangera middagen och serveringen. Vill ni istället fullt ut fokusera på er dag, era gäster och enbart njuta av kvällen, så erbjuder vi, tillsammans med Axmarbrygga, ett flertal olika alternativ för er bröllopsmiddag hos oss.

Kontakta oss med era önskemål så tar vi fram förslag och offert.  

Priser för bröllopsarrangemang & lokal
(exkl. middag)

Pris: från 599 kr/person.


I priset ingår:

- visning av lokalen (1h) & gemensam planering (1h)

- lokalhyra, torsdag -  söndag

- möblering enligt ök

- linnedukar & linneservetter

- dukning

- porslin, glas & bestick

- bordsdekorationer 

- projektor med fast duk på vägg

- ljud

- städning

Vid bröllop finns alltid en (1) personal till hands som ansvarar för lokalen och för stängningen. 

Lokalen rymmer upp till 100 personer, beroende på möblering. 

Lokalen stänger kl 02:00 (eller enligt ök).


Boende

Söker ni boende i samband med ert bröllop? Läs mer här!